Sky High Spray Tanning
06-45752570
Sky High Spray Tanning, onderdeel van Sky High Cosmetics, is gestart in september 2012 als groothandel en opleidingscentrum voor nagelstylistes.
Na jaren lang als nagelstyliste gewerkt te hebben, hebben wij in september 2012 onze Master Educator gehaald omdat wij graag onze kennis overbrengen op anderen.

In nog geen jaar tijd zijn wij gegroeid naar een volwaardige beautysalon. Inmiddels hebben wij Sky High Spray Tanning, Sky High NailDesign, Sky High Make-up, Sky High IPL en onze laatste aanwinst Sky High Lashes toegevoegd aan onze diensten.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Om deze reden werken wij alleen met de meest hoogwaardige producten, die wij zelf getest hebben.

Voor Sky High Lashes hebben wij gekozen voor het JB Lashes. JB Lashes zijn van een superieure kwaliteit wimpers en maken het verschil in het uiterlijk van de drager, dik en prachtig gekruld. De methode en producten zijn volledig veilig voor de huid, ogen en contactlenzen. Net als echte wimpers, zijn ze bestand tegen water, zwembadchloor en transpiratie.

Voor onze spraytan hebben wij gekozen voor Vanitan. Vanitan is een Nederlands ontwikkelde lotion met de kortste ingrediŽnten lijst. Vanitan heeft maar liefst 4 verschillende lotions! 8% voor de hele lichte huid, 10% voor de gemiddelde huid, 12% voor de getinte huid en 14% voor de black beautyís onder ons. Kortom voor iedereen een lotion.

Voor onze nagelproducten hebben wij daarom gekozen voor Young Nails en SpaRitual. Dit is een Amerikaans merk wat speciaal ontwikkelt is voor de nagelstylist!

Voor onze make-up hebben wij gekozen voor KARAJA. KARAJA is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, ItaliŽ. KARAJA is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediŽnten stammen uit het amazonewoud waar de ĎKARAJAí Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaam paints.

Voor IPL hebben wij gekozen voor een MEDCOS. MEDCOS is een Nederlands bedrijf die zelf zijn IPL apparaten ontwikkeld en bouwt. Zij hebben ervoor gekozen om van alle andere apparaten de beste kwaliteiten te pakken en deze in 1 apparaat samen te stellen. Op deze manier is zowel de behandeling niet al te pijnlijk en heeft u het beste resultaat!

Kortom, wij vinden het belangrijk dat u kwaliteit en service krijgt voor een betaalbare prijs!