Sky High Spray Tanning
06-45752570
Gehele lichaam incl. gezicht
Boven lichaam incl. gezicht
Onder lichaam
€ 24,95
€ 19,95
€ 14,95

Strippen kaarten:.
4 x Gehele lichaam incl. gezicht
4 x Boven lichaam incl. gezicht

10 x Gehele lichaam incl. gezicht
10 x Boven lichaam incl. gezicht

€ 79,95
€ 64,95

€ 195,00
€ 149,95


Download de online afspraken maken app!

VANITANptation spray
€ 21,00


Deze VANITANptation spray kun je zelf vernevelen over je huid. Handig voor als je er onverwachts goed uit wilt zien maar geen tijd hebt gehad om een spraytan te boeken. VANITANptation kun je overal mee naartoe nemen, dus ook als je op vakantie gaat. Zo ben je altijd verzekerd van een mooie, bruine teint.

Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het belangrijk om de huid voor de behandeling goed te reinigen en geen crème, foundation of andere smeersels te gebruiken. Schud de spray voor gebruik. Houd ongeveer 30 cm afstand bij het sprayen en spray snel, met ronde bewegingen, gelijkmatig over de huid. Na het sprayen gedurende 4 tot 6 uur niet in contact komen met water. Zo kan de DHA zijn werking doen (bruiningsproces) en krijg je geen nare verassingen achteraf.Indien je een donkerder teint wilt, herhaal de behandeling dan na enkele minuten nogmaals. Zo bepaal je zelf hoe bruin je wilt zijn.

Tip: Indien het gezicht en decolleté gesprayd wordt, spray dan ook de armen en handen mee. Zo ontstaat een natuurlijke uitstraling en is er geen contrast tussen de handen en het gezicht.

VANITAN maintener crème
€19,00


De Vanitan maintener crème die dankzij haar plantaardige ingrediënten de huid verbeterd, voed, verzorgd, hydrateerd en fluweelzacht aan laat voelen. Vanitan maintener crème is geschikt voor lichaam en gezicht. Het bevat de werkzame stof DHA waardoor je jouw net verkregen bruine teint langer vasthoud. Gebruik de crème 2 – 3 keer per week voor een optimaal resultaat.
Deze verzorgende maintener crème is o.a. verrijkt met:
• Aloë extract: kalmeert, verjongt de huid, is sterk hydraterend en verzorgend.
• Vitamine C: zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid en geeft een verfrissend gevoel.
• Vitamine E: antioxidant, houd de huid soepel en gezond, beschermd tegen vrije radicale.